Tule tähista eestlaste toidulaua kõige külluslikumat aega koos meiega!
Päeva juhib tippkokk Joel Ostrat, kes tutvustab tootjaid ning koos Haapsalu Kutsehariduskeskuse kokaõpilastega valmistab kohapeal kohalikust toodangust degustatsioonimenüü.
Kalakokk Hanno Kask näitab kuidas ringi käia Läänemerest püütud kalaga ja mida kõike maitsvat sellest valmistada saab. Hanno Kask alustab 11.30.
Merebioloog Jüri Tenson räägib huvilistele millised kalad elavad Läänemeres.
Kalanduse Teabekeksus avab lasteala, kus iga laps saab endale meisterada oma kala või väikese laeva.
Kogu päeva jooksul 11.00 – 15.00 toimub suur kohaliku toidu turg, pakutakse kohalike tootjate toodangut.
Sündmust korraldavad: SA Läänemaa, MTÜ Kodukant Läänemaa, MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Selts, Kalanduse Teabekeskus ja Haapsalu linn