PRESSITEADE: Selleaastasel Läänemaa Toidunädalal saab valmistada törlönti ja kokteile, nautida kohalikust toorainest roogasid ning osaleda lõikuspeol.

posted in: Uudised | 0

Läänemaa toidunädal, mis toimub juba seitsmendat korda, pakub mitmeid põnevaid toidusündmusi ja -üritusi üle terve maakonna. Lisaks eelpool mainitule saab osaleda Paliveres munadest suupistete valmistamise töötoas, Oru OTT-i Oru orika valmistamise koolitusel ning Vedra külas tegutsev Lauri Lilleoks õpetab kuidas kaladest roogasid valmistada. MTÜ Vormsi Kraam korraldab sügislaada ning Altmõisa külalistemajas saab nautida mõnusat sügisest brunchi.

Lisaks maapiirkondadele hõivab Läänemaa Toidunädal ka Haapsalu linna – oma erimenüüde- ja üritustega tulevad välja Restoran Bergfeldt, koduresto Väike Petersell, Haapsalu Rado Restoran, Dietrich, Puhvet Kapp ning Trühvlid & Sidrunid.

„Rõõm on suur, et sel aastal on see kohe eriti nagu Läänemaa toidu nädal, sest ürituste variatiivsus on suur ja üle piirkonna laiali”, selgitab Kodukant Läänemaa koostööprojektide koordinaator Kai Kulbok.

Läänemaa toidunädal leiab aset 3.-13.oktoobril ning täpsema programmiga saab saab tutvuda ürituse sotsiaalmeedia lehel facebook.com/läänemaatoidunädal.