Pressiteade: Algab viies Läänemaa toidunädal

posted in: Uudised | 0

3. – 13. novembril toimuv Läänemaa toidunädal kannab sel aastal eraldi kontseptsiooni “ToiduELAMUS”. Viimase eesmärk on tuua esile Läänemaa toidu, toidutootjate ning – pakkujate kvaliteeti, mis pakub naudingut ning elamust. Lisaks erimenüüdele restoranides on rõhk eriüritustel (kontsert – õhtusöögid, söögid koos koolitusega jne), mis  annavad tervikliku “elamuse.”

Erimenüüd Läänemaa tootjate toorainest pakuvad 18 toidukohta üle Läänemaa ning lisaks on võimalus osaleda 14nel üritusel. Saab õppida traditsioonilise rukkileiva valmistamist Nõva Break leivakojas kui kuulata Ian Uuspõllu stand-upi kolmekäigulise õhtusöögi saatel Roosta Puhkekülas. Õppida koduste pelmeenide valmistamist Kongo restoranis või saada toiduelamus stiilses Von Gernetis. Tegevust jätkub kõigile.

Läänemaa toidunädalal osalevad: Kärme Küülik, Rado Restoran Haapsalu, Müüriääre kohvik, Nõva Mõisa Kohvik, Noarootsi Lokaal, restoran Von Gernet, Dirhami kalakohvik, Blu Holm resto, Nurme Bistroo, Herman Bistroo&Baar, Kongo restoran, Wiigi kohvik, Aasia Villa, restoran Bergfeldt, #KarjaKuus, Palivere söögituba, Roosta Puhkeküla restoran, Hapsal Dietrich, Tuuru karjamõis, Nõva Break leivakoda, Hanila laulu-ja mänguselts, Hr Aleksandri kokteili- ja õlletuba, Vormsi kraam.

Täpsema programmiga saab tutvuda  kodulehelt https://www.laanemaatoit.ee/laanemaa-toidunadal-2022/ ning Läänemaa toidunädala facebooki lehelt.

Kai Kulbok

Mtü Kodukant Läänemaa