1. märtsil kell 12.00 toimub Altmõisa külalistemajas vestlusring ja nõuandeseminar koos Veterinaar-ja Toiduameti esindajatega. Seminaril on võimalus kogemusi vahetada ja saada ülevaade erinevatest toidu käitlemisega seotud nüanssidest.
Seletame lahti teavitatud koduköögi ja tunnustatud koduköögi erinevused, anname praktilisi nõuandeid ja räägime ning näitame, kuidas need protsessid reaalses elus käivad.
Oodatud on kõik, kellele meeldib valmistada süüa, küpsetada leiba ning teha osast oma kasvatatud või korjatud marjadest ja seentest hoidiseid.
Need, kes mõtlevad oma toidu või talutoodangu pakkumisest lisaks oma perele ja sõpradele ka teistele huvilistele.
Need, kes soovivad teha koostööd kohalike söögikohtadega või rajada kogukonnakööki.
Need, kes juba teevad seda kõike või tahaks tegema hakata, kuid ei tea täpselt mida tohib ja kuidas.
Üritus on osalejatele tasuta.
Registreerumine ja lisainfo jaan.kelner@kklm.ee