Novembri alguses toimub Kodukant Läänemaa, Hiidlaste Koostöökogu ja Jõgevamaa Koostöökoja koostööprojekti “Kohalik toit on tervislik ja trendikas!” raames idee- ja kogemusreis Saarte Koostöökogu tegevuspiirkonda (Saaremaa ja Muhu). Õppereisi fookuses on kohaliku toidu tootmine, turundamine ja ettevõtjatevaheline koostöö. Külastatkse erinevaid väiketootmisi, osaletakse töötubades ning kuulatakse Saaremaa Toidufestivali korraldamise kogemusi ja EHTNE Saaremaa märgise loomist ja arengut.
Õppereisi eesmärk on toetada Läänemaa kohaliku toidu võrgustiku arengut ning soodustada ettevõtjatevahelist koostööd ja kogemuste vahetamist. Luuakse võimalused väiketootmise-ja töötlemisega tutvumiseks.
Täpsema programmi ja ajakavaga saab tutvuda SIIN LINGIL.
Osalustasu 25 eurot osaleja kohta, millest kaetakse projekti omafinantseering.
Sihtgrupp: kohaliku toidu tootmise või töötlemisega tegelevad ettevõtted, kogukonnaköökide eestvedajad, turismiasjalised
Tegevus viiakse ellu Kodukant Läänemaa LEADER koostöömeetme toel.
Info ja küsimused
Eva Rahv
kohaliku toidu spetsialist
+372 5568 6614
eva.rahv(at)kklm.ee