21.-22. septembril toimub projekti “Kohalik toit kättesaadavaks” raames õppereis kohalikele toidutootjatele ja -käitlejatele.
Õppereisil külastatakse Saida farmi, Eesti Piimandusmuuseumi, kus osaletakse sõira valmistamise õpitoas, Põltsamaa veinikeldrit ja Tori siidritalu, kus toimub ringkäik, tutvumine tootmisega ning degustatsioon.
Laupäeval, 22. septembril külastatakse Viljandimaal Olustveres XIV korda toimuvat hoidistemessi ja kohaliku toidu laata.
Lisainfo ja registreerumine:
jaan.kelner@kklm.ee
5884 0193
*Kohtade arv reisile on piiratud – eelisjärjekorras saavad osaleda otseselt toidutootmise või toitlustusega seotud isikud. Ülejäänud registreerujad pääsevad reisile vabade kohtade olemasolul.
*Alla 10 osaleja reis ei toimu.