26.03.2018 toimub Altmõisa külalistemajas projekti “Kohalik toit kättesaadavaks” raames Eesti köögi meistriklass.
Kutsume Teid koos endaga moodsat Eesti köögikunsti avastama ning saama teadmisi, mõtteid ja oskusi meistriklassis.
Rene Uusmees, restorani Mekk peakokk, tutvustab oma nägemust moodsast Eesti köögikunstist millele järgnevalt valmib 3-4 käiguline menüü koos isutekitajatega.
Valmistame ühiselt road, serveerime, degusteerime ja analüüsime neid.
Üritus algab kell 11.00 ja kombineeritud koolituse kestvuseks on orienteeruvalt 6 tundi.
Oma registreerumine saata palun hiljemalt 23.03.18 kella 12.00
e-mailile: jaan.kelner@kklm.ee
Koolituse osalustasu on 25 eur registreeruja kohta, millest kaetakse projekti omaosalus.
Kuna kohtade arv antud koolitusele on väga piiratud, siis eelisjärjekorras saavad osaleda otseselt toitlustusega seotud isikud – kokad, toitlustajad, turismitalude esindajad jne., üks registreeruja organisatsiooni või asutuse kohta.
Ülejäänud registreerujad pääsevad koolitusele vabade kohtade olemasolul.
Koolitus toimub Pärnu Lahe Partnerluskogu, Hiidlaste Koostöökogu ja Kodukant Läänemaa koostööprojekti “Kohalik toit kättesaadavaks!” raames.