8. veebruaril kogunes Kodukant Läänemaa juhatus ja tegevmeeskond Nõva Break leivakojas, et kulinaarsete katsetuste käigus selgitada välja Kodukant Läänemaa päris oma esindusleib. Leiva tegemise eelduseks oli see, et need on valmistatud Läänemaa toorainest – peamiselt kasutati Tammejuure Mahetalu ning Jahu Jaani tooteid.
Kokku valmistati kuus erinevat leiba, millede degusteerimise käigus selgitati välja kolm lemmikut. Degusteerimisele aitasid hiljem kaasa Nõva Break kliendid ning SA Läänemaa töötajad.
Põhjaliku arutelu käigus selguski Kodukant Läänemaa esindusleib – koostööprojektide koordinaator Kai Kulboki retsepti järgi valmiv “Vürtsikas seemneleib”. Lisaks sellele saab Kodukant Läänemaa oma “jõulueri” – LEADER projektijuhi Maarja Pikkmetsa “šokolaadileiva”.
Kodukant Läänemaa leibadest hakkavad edaspidi rõõmu tundma meie sõbrad ja koostööpartnerid.